Norges råeste ølblogg

Alle temaer

Her kommer en gladnyhet!

Faktisk så er dette rett og slett en liten gladnyhet om at “SKUMbag” som har vært navnet på øl-delen av denne bloggen nå  endelig har fått sine helt egne sider!

Det betyr rett og slett at matmeg.no igjen blir en reinspikka matblogg, mens Skumbag.no blir en ren ølblogg. Siden øl er et så stort tema som det er så begynte det å ta en veldig stor del av nettsiden. Nå er det på tide å la ølverdenen få sine helt egne sider. Her tar vi for oss ølbrygging, smaking, opplevelser og du finner til og med informasjon om ulike kurs vi tilbyr.

matmeg.no skal forbli et sted der du finner tips og inspirasjon, og får lyst til å lage god mat fra bunn av – uten snarveier. Det vil nok bli drikkeanbefalinger og oppskrifter der øl inngår i oppskriften eller som et hyggelig følge til ulike retter, men det er først og fremst de gode matopplevelsen som skal stå i fokus.

Siden jeg har lagt ned mye tid i å gjøre den nye ølbloggen til et pent og overrsiktlig sted der man enkelt skal finne frem i våre ulike temaer har jeg blitt mer bevisst på å jobbe mer med designet på matmeg.no også. Jo mer jeg har jobbet med skumbagsidene,  jo mer gira blir jeg på å jobbe med matmegbloggen!

Her kan du se et skjermbilde av den nye ølbloggen. Med meg på laget for å gjøre dette til det råeste stedet på nettet for den ølinteresserte har jeg fått med meg noen gode ølentusiaster med ulike kvalifikasjoner. Sammen skal vi nå utgjøre team SKUMbag, sikte høyt – og lage Norges beste og råeste  ølblogg! www.skumbag.no

Skjermbilde 2014-03-02 kl. 22.58.48

 

Nettbutikken skal forbli en del av matmeg, og den vokser bra for tiden. Den vokser i omsetning og det bidrar til at jeg kan øke sortimentet og komme med flere og bedre tilbud. Nye spennende produkter kan dukke opp, men jeg er bevisst på å ta inn kun de produktene som jeg mener holder en svært høy kvalitet og som er nyttige på alle kjøkken. Når jeg tar inn nyheter så tester jeg produktene grundig for å være 100% sikker på at produktene holder den høye kvaliteten jeg er ute etter. Jeg har testet mange produkter som aldri vil bli solgt i min nettbutikk. Det er derfor jeg holder meg til gode merker som vet hva godt kjøkkenutstyr er.

Siden jeg vil fortelle om produkter og anbefale produkter så kan du gjerne kalle dette reklame, jeg vil ikke motsi deg på det. Likevel er det på produkter som jeg mener fortjener det! Og ved å reklamere for min egen nettbutikk så kan jeg også holde bloggen min helt fri for annen reklame som kan virke forstyrrende på bloggen! Det er tross alt matglede jeg vil fremme, og min misjon er å få flere til å tørre å utfordre seg selv litt mer på kjøkkenet!

Ps! Både matmeg.no og SKUMbag.no har egne facebookgrupper også. Følg oss her også, så er du sikret å få med deg de viktige oppdateringene:

Skumbag brewery på facebook

matmeg.no på facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s