Februarnyheter i nettbutikken!

Alle temaer, Tester, anbefalinger og omtaler

Fotfil, Peel Appeal grønnsaksskrellere, makronmatte, kakeform, stretchlokk i ny størrelse, skalldyrgafler… sortimentet utvides!

I februar lanseres nyheter i nettbutikken, og samtidig har butikken fått noen små justeringer og forbedringer. Nå kan du enkelt bruke menyene øverst for å lese om kjøpsbetingelser, tilbud, kampanjer og nyheter.

Nettbutikken har fått sin egen kategori med ting som ikke hører til på kjøkkenet, men som likevel enten passer inn i butikken eller leveres av kjøkkenutstyrsprodusenter. Denne kategorien heter “andre saker og ting”, og det er i denne kategorien det første nyhetsproduktet havner!

Microplane fotfil

Fotfilen er laget på samme måte som rivjernene, som igjen er laget slik som de originale trefilene Microplane startet med, ble laget. Det vil si at skjærebladene er etset, noe som gjør dem barberskarpe uten å tette til skjærene (vanlige rivjern er bare utstanset, noe som gjør at mat blir flådd, mens den med Microplane blir snittet). Fotfilen er som sagt laget med samme teknologi som kun fjerner den harde huden, og ikke den myke. Over “skjærene” er det festet en liten oppsamlingsboks for å unngå gris. Denne boksen er lett å montere av og på. Dette produktet har allerede rukket å bli en stor favoritt blant mange, og fotfilen har vært på markedet en stund allerede.

 

Peel Appeal grønnsaksskrellere

Peel Appeal har for disse grønnsaksskrellerne vunnet “Good design award” i Japan, samt en rekke europeiske priser. Peel Appeal er produsert i Sveits i 18/10 stål og blad i knivstål. Dette gjør skrelleren veldig skarp og robust. De er rustfrie og tåler vask i oppvaskmaskin. Peel Appeal fungerer like godt for høyre- og venstrehendte.

Grønnsaksskrelleren fungerer suverent både til å skrelle frukt og grønnsaker, samt å høvle sjokolade og harde oster. Julienneskrelleren strimler frukt og grønnsaker til salat, wok og lignende. Universalskrelleren skreller enkelt tomater, kiwi, paprika og andre frukter og grønnsaker med tynt skall!

Makronmatte fra Lécué

Det har blitt veldig populært å lage sine egne franske makroner, og makron-bakematten fra Lekuè er et fantastisk redskap for å lykkes. Den er produsert i 100 prosent platinum silikon.  Du får plass til 48 halve makroner på bakematten og den kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskin.

 

Kakeform fra Lécué

Springformen består av 100 % platinum silikon og et keramisk fat som kaken kan serveres direkte på. Springformen er med diameter 23 cm, “vanlig kakeformstørrelse”. Kakeformen har vært i salg på markedet en stund, men er ny i nettbutikken. I samme serie finnes også Quiche-form og avlang form på nettbutikken. Nb! Kakeformen er i svart silikon og med hvitt fat. Ikke rød silikon som på bildet.

Strekklokk 15 cm fra Lékué

Strekklokkene fra Lékué finnes i flere størrelser og nytt i butikken er en større variant enn tidligere. Strekklokkene på 15 cm passer godt til små salatboller eller lignende som skal settes i kjøleskap. Lokkene er ogsåp for å bevare frukt. Denne størrelsen er perfekt til å dekke over en halv melon for å unngå at den tørker ut. De mindre størrelsene passer til mindre frukter som avocado, appelsin, lime og lignende. De mindre variantene passer også perfekt for å dekke hermetikkbokser og små skåler.

Skalldyrgafler fra Drosselmeyer

 

Caretta skalldyrknekkere og gafler produseres av svenske Drosselmeyer.  Skalldyrknekkeren som finnes i tre farger har lenge vært veldig populær. Det er tilbehøret, skalldyrgaflene som er nye i nettbutikken. Disse har et pent og funksjonelt design og brukes til for eksempel å få ut kjøtt fra krabbe og hummerben. Leveres i sett på fire stk.

 

 

Caretta skalldyrknekker finnes i tre farger. Designet , som fokuserer på vektsatangprinsippet, gjør at man bruker minimalt med kraft for å knekke skalldyrene.

 

Det er også gode tilbud på nyhetene i hele februar!

For å gå direkte til nettbutikken, klikk her eller bruk menyen øvest på siden.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s