Matmeg åpner nettbutikk!

Alle temaer


Ja, du leste riktig!

Nå får du kjøpt fantastisk kjøkkenutstyr på nettbutikken.

Gå til butikken ved å klikke på lenken, www.matmeg.no/butikk eller bruk lenken som du finner øverst på siden!

På nettbutikken finner du kjøkkenutstyr av aller beste kvalitet, kun produkter som jeg er godt kjent med og bruker ofte selv. Alle produktene vil jeg anbefale på det sterkeste, og jeg vil etterhvert komme med tips og anbefalinger for hvordan du kan bruke produktene best mulig.

Du kan selvfølgelig betale med Visa og Eurocard, eller via nettbank. Leveringstiden er rask, og du finner mange gode tilbud i nettbutikken.

Rivjernene fra Microplane omtales ofte som verdens skarpeste rivjern. Grunnen til dette er at de er etset skarpe, og ikke bare utstanset slik andre rivjern er. Dette gjør at man ikke “river i stykker” grønnsakene, men snitter gjennnom med barberskarpe skjær. På denne måten beholdes all saften i grønnsakene og rivjernet blir ikke tettet til. De fleste restauranter og storkjøkken er godt vant med produktene, og tidligere Bocouse-vinner Geir Skeie har uttalt at hans favorittredskap i kjøkkenet er Microplanerivjern. Det er ikke uten grunn at mange kjendiskokker skryter veldig av produktene! Jamie Oliver bruker stadig Microplanerivjern i ulike tv-programmer, selv om han har sin egen serie av slike produkter! Nigella Lawson har uttalt at Zester-rivjernet fra Microplane er et av de viktigste redskapene hun har i sitt kjøkken. Claus Meyer kjøpte 250 stk Microplanerivjern som julegave til sitt personale for noen år siden. Og listen over kjente matpersonligheter som trykker Microplane sine produkter til sitt hjerte kan bare fortsette og fortsette slik. Her i Norge kjenner mange til produkteneblandt annet  fra Wenches kjøkken.

 

Lékué silikonprodukter

Silikonproduktene fra spanske Lékué er 100% platinumsilikon som tåler svært høy temperatur. Produktene kan derfor gå rett fra frys til komfyr. Silikonproduktene er helt trygge å bruke og er ikke tilsatt andre stoffer. Noen av de billigere silikonproduktene som selges kan inneholde stoffer som ikke er så godt egnet i matlaging og som heller ikke tåler like høy temperatur. Lékué har et stort utvalg av produkter av aller høyeste kvalitet!

Drosselmeyer er en svensk merkevare og produserer sin kjente nøtteknekker og skalldyrknekkere. Nøtteknekkeren har vunnet flere priser for sitt unike design og den kan sees på MoMA i New York, Louvre i Paris og Nationalmuseet i Stockholm.

Mange har også etterspurt Retro-juletrefoten som Drosselmeyer produserer, allerede før nettbutikken ble offisielt åpnet! Denne finner du derfor nå i nettbutikken.

 

Hvis du har spørsmål om noen av produktene, så ikke nøl med å ta kontakt. Send mail til mailmatmeg@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s