September – Ny delikatessebutikk på Frogner

Tester, anbefalinger og omtaler

Mares brasserie, bar og butikk finner du i Skovveien på Frogner.

Dette var tidligere bare et spisested, men etter ombygging har de nå også bygd en fantastisk delikassebutikk med egen inngang. Her finner du italienske og spanske olivenoljer, pasta, balsamico og mye annet godt!

Jeg går inn for å ta en liten titt. Det første jeg møter er en hyggelig og behjelpelig betjening i et lokale som bugner av gode råvarer. Mens jeg prater med de ansatte titter jeg bort på noen gjester som sitter og spiser lunsj i restaurantdelen. De ser veldig glad og fornøyd ut, og det kjenner jeg at jeg også blir!

Jeg ser meg rundt. Jeg ser en ostedisk med de nydeligste oster. En fantastisk kjøttdisk fylt med serrano og parmaskinker, krydret spekepølser og andre godbiter. Fiskedisken er et syn! Med bland annet fersk tunfisk, dorade, ishavsrøye, steinbit, kreps og østers er det faktisk helt umulig å ikke bli veldig sulten!

Jeg går smilende ut fra butikken og vet at jeg kommer snart igjen.

Veldig snart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s